El Paseo

Verwacht andere delen van Spanje te zien dan dat je gewend bent. Niet de Pyreneeën, niet het zuidelijke deel van Spanje maar de kustlijn en het binnenland van de Costa Dorado naar de Costa de Valencia.

Verblijf op de mooiste plekken en slaap in de mooiste hotels. Gastronomie van het hoogste niveau tezamen met uiteraard de mooie routes die wij altijd uitzoeken maakt deze Drive tot een waar festijn. Wij van 9 Miles zorgen ervoor dat de verwachtingen van onze deelnemers worden overtroffen.

De start van de drive is op 16 mei in het mooie Barcelona.
Op deze tour rij je samen met maximaal 15 andere deelnemers in uiteraard de mooiste auto’s die gemaakt zijn voor de Spaanse wegen. Op deze drive gaan we het gebied van Priorat in om vervolgens de mooiste wijnen uit de regio te proeven.


Op de laatste avond
verblijven we in de historische stad Valencia. Met een fantastisch avond zullen we de tour afsluiten om vervolgens de volgende dag op 20 mei weer richting Nederland terug te keren.


Voor diegene die het laat willen maken in Valencia kan dit ook aangezien we gebruik kunnen maken van een late check-out.

Alle informatie is te lezen in de brochure.

Gaat u mee??
Prijs zakelijk: € 4199,- excl. 21% BTW o.b.v. 2-personen
Meer informatie is te vinden op de website van 9miles.nl
Brochure bekijken
“Het verschil tussen goed en het beste is oog voor detail’’
© 2022 Custom Dreams - website door Oventa Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram