Customizen

Een van de grootste en aantrekkelijkere redenen waarom mensen hun voertuig aanpassen, is om hun voertuigen een boost in uiterlijk te geven. De buitenkant van het voertuig is meestal het eerste wat toeschouwers opmerken over de auto.

Afgezien van het aanpassen van de buitenkant van de auto met creatieve wielen, bodykits en ophangingen, kunnen saaie fabrieksmatig gemaakte interieurs ook worden aangepast met knallende audiosystemen, lederen bekleding en zelfs initialen in je hoofdsteun. Prestatieaanpassing en herafstelling van het voertuig zijn ook populair.

Detailing

Detailen is het minutieus herstellen van glans en reflectie van de autolak. Door onze vaardigheden in het corrigeren en verwijderen van lakdefecten, zoals hologrammen en (was)krassen zijn we in staat oude lak te renoveren of op te knappen of om de huidige lak te verbeteren tot ver buiten de mogelijkheden die de autofabrikant biedt.

Door middel van uitgebreide polijst behandelingen en of glas coatings beschermen wij uw lak tegen alle weersinvloeden. Uw auto verlaat onze werkplaats mooier dan nieuw!

XPEL Bescherming

Bescherm uw auto tegen steenslag, krassen en schadelijke UV stralen. Paint Protection Film (PPF): is een thermoplastische urethaan (vaak zelfherstellende) film die wordt aangebracht op geverfde oppervlakken van een nieuwe of gebruikte auto om de verf te beschermen tegen steenslag, insectenspetters en kleine schaafwonden. Doordat de film optisch helder is, kan deze worden aangebracht om het originele lakwerk van uw auto te beschermen zonder het uiterlijk te veranderen. De zelfherstellende eigenschappen van onze film betekenen dat wervelsporen van onjuiste was-methoden tot het verleden behoren.

Carwrapping

Auto wrappen is de ideale manier om uw auto te personaliseren en te beschermen.

Door grote panelen van volledig verwijderbaar vinyl op uw voertuig aan te brengen, geven we uw auto een volledig nieuwe look. In tegenstelling tot spuitwerkzaamheden kan een vinylwikkel snel en eenvoudig worden verwijderd, zodat u kunt terugkeren naar de oorspronkelijke verfafwerking. Van gloss-, matte of satijnen kleuren tot speciale films zoals Flip-kleuren en chrome. 

Custom Dreams werkt met een enorme selectie van de beste vinyls. Deze high-end producten zorgen voor hetzelfde uiterlijk en dezelfde oppervlaktestructuur als een gewone lakafwerking en de film zelf beschermt de lak van uw auto eigenlijk tegen steenslag, schaafwonden en verwering, dit zal de toekomstige waarde van uw auto behouden. 

Remklauwen spuiten

Het spuiten van de remklauwen geeft een compleet andere uitstraling en geeft de auto een uniek, exclusief uiterlijk.
Remklauwen worden met speciale remklauwverf geverfd of gespoten. Hierboven komt er een extra hittebestendige laklaag. 
Doordat er een extra hittebestendige laklaag wordt aangebracht, biedt dit een betere bescherming, waardoor de klauwen langer in goede staat blijven.

Tinten van ramen

Getinte ramen zijn een populaire toevoeging voor veel autobezitters, wij werken uitsluitend met de beste folies. Ze bieden veel meer dan alleen een exclusieve uitstraling.

Onze carbon raamfolies bieden; warmteafstoting, UV-stralingsbescherming, waardoor inwendige vervaging wordt         verminderd, vermindering van verblinding, keuze uit verscheidenheid aan tinten en kleuren.

Wij demonteren ruiten als dit voor het beste resultaat nodig is en werken uitsluitend met de beste folies welke er op de markt te vinden zijn. Naast de achterruiten tinten wij ook voorportieren en voorruiten geheel naar de Nederlandse wetgeving.

Velgen herstel

Na verloop van tijd zullen velgen zeker schade ondervinden, of het nu gaat om lichte krassen of stoeprandschade. Voor een autoliefhebber is schade op velgen een doorn in het oog. Zeker als u een flink bedrag voor een nieuwe set velgen heeft betaald. Een beschadigde velg doet ook afbreuk aan het uiterlijk van een auto. Wij kunnen uw beschadigde velgen op een professionele manier als nieuw te herstellen. 

Bent u tevreden met uw velgen, maar wilt u ze in een andere kleur? Het kleuren van de velgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Carbon herstel

Dankzij de ontwikkeling van zowel technieken als materialen (zoals carbonweefsels en epoxyharsen) is het repareren /herstellen van carbon tegenwoordig een volwaardig alternatief. Wij beschikken over de kennis om deze reparaties op een vakkundige wijze uit te voeren. Hierdoor kan het onderdeel gerepareerd worden, terwijl het in sommige gevallen nog gemonteerd zit aan uw auto.

Bodykits monteren

Bodykits zullen uw supercar naar een nog hoger niveau tillen. Deze high-end auto-onderdelen brengen nieuwe details naar uw auto die hem zullen transformeren en de aandacht zullen trekken. 

Wij kunnen bijvoorbeeld een front splitter en diffuser monteren. Ook kan er een spoiler aangebracht worden of de auto kan breder gemaakt worden d.m.v. een wide body kit. Wanneer de hele auto aangepakt moet worden kunnen wij dit doen met een full body kit. 
Wij werken met bodykits van de mooiste designs en de hoogste kwaliteit.

Spuitwerk

Heeft u lak- of krasschade, is uw lak dof geworden of wilt u een nieuwe kleur?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele spuiters zorgen ervoor dat uw auto er na het spuiten weer als nieuw uitziet. Onze spuiters hebben veel ervaring met auto’s spuiten en worden elk jaar getraind in het toepassen van de modernste technieken en het werken met nieuwe verfproducten.

Doordat de behoeften van elke klant uniek zijn, houden we persoonlijk overleg om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de specificaties 100% naar wens zijn.

Hydrodip (carbon)

Hydrodipping, voorheen beter bekend als Water Transfer Printing, is een methode om gedrukte graphics aan te brengen op 3D objecten. De decoratieve films van Hydrodip bieden een rijke variëteit aan kleurtinten en effecten op alle 3D voorwerpen met een beschilderbaar oppervlak. De verf- en foliemogelijkheden variëren van effen kleuren, geborsteld aluminium en diverse ontwerpen, waaronder op maat gemaakte patronen, kevlar en houtnerf-looks. Dit proces biedt beeldbepalende stylingopties en flexibiliteit bij het creëren van decoratieve coatings die aantrekkelijk, vlekbestendig en gemakkelijk te reinigen zijn.“Het verschil tussen goed en het beste is oog voor detail’’
© 2022 Custom Dreams - website door Oventa Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram